Bent u opzoek naar een dakdekker voor uw pannendak?

Een goede dakdekker bij u uit de regio nodig?

Bij Bouwopdrachten.nl kunt u meerdere offertes vergelijken van dakdekkers wie gespecialiseerd zijn in pannendaken! Wij sturen uw aanvraag door naar 5 gekwalificeerde dakdekkersbedrijven, wie dan vervolgens contact met u gaan opnemen om een vrijblijvende afspraak te maken om uw pannendak te inspecteren, waarna u een gratis offerte ontvangt!

Op deze manier weet u zeker dat u de juiste dakdekker voor uw opdracht in huis betaald. En weet u zeker dat u nooit te veel betaald om deze klus uit te laten voeren!

Wanneer is uw pannen dak aan vervanging of reparatie toe?

Bij een pannendak moet er een goede inspectie uitgevoerd worden om de staat van de dakpannen te controleren of deze niet poreus zijn of dat er scheuren in de dakpannen zitten.

Of deze vervangen moet worden of u simpelweg een dakreparatie nodig heeft is pas te beoordelen naar aanleiding van een gratis dakinspectie die u hier onder kunt aanvragen!

Wat zijn alle kosten om een pannen dak volledig aan te pakken en te renoveren!

Gemiddeld gezien kost een nieuw plat dak €60 tot €220 per vierkante meter voor een nieuwe dakpannen. Dit is ook afhankelijk welke materialen u kiest en of er extra werkzaamheden uitgevoerd moeten worden zoals:

Dit zijn onderdelen die uiteraard los op de offerte worden berekend!

Wilt u GRATIS 5 offertes vergelijken van dakdekkers bij u uit de regio?

U kunt binnen 1 minuut compleet gratis een offerte aanvragen waarna wij hem automatisch naar 5 gekwalificeerde dakdekkers door sturen!

Direct Dakdekker Offerte's Vergelijken!

Direct 5 Offertes Vergelijken van Dakdekkers bij u uit de regio?

GRATIS Account Aanmaken